Saturday, 20 April 2013

baby: day 1

anak mami after 2 hours! alaaaa, rambut ikut papa ke.. comot laa nurse bg baju kaler pink..boboi ni.. actually mami yg comot.. kan mami cakap, mami tak sempat basuh baju adik. jadinye mami main grab je baju spupu izz yg mmg ade dlm wardrobe cucu tokma itu. makaaaa, spupu itu namanya copiaaaa. so anak pon ikut comotttt baju pink sbb maminye int anaknya ni lama lg bru nak kuar.. hihihihi.
mlm ni kita bermalam di hospital ye dik. esok pg pas doc check kita boleh balik. mndi best2. tido best2. mami perasan mlm ni, suhu adik agak tinggi, tp takpe lah. mebi adik tgh nk get used to temp kt luar plok ye. tidoooo je.. bgn laaaaa.

anak org sebelah tak brenti nangis. anak mami chill n cool je..  goodnight sweetheart!

No comments:

Post a Comment